U bent hier

ONZE TROEVEN

Voorbereiding carrosserie

ALLE MERKEN, ALTIJD VAKKUNDIG EN VOORDELIG

Autoschade Waas staat voor service, kwaliteit, ervaring en persoonlijke benadering. Ons vakkundig team garandeert een snelle service tegen de scherpste prijs.

Betaalbare kwaliteit

Hoogtechnologische apparatuur en de nieuwste hersteltechnieken - zoals een spotrepair voor kleine lakbeschadigingen, uitdeuken zonder spuiten of kunststofherstellingen - garanderen hoge kwaliteit tegen democratische prijzen.

Vlotte service

Onze jarenlange expertise en de geoptimaliseerde routing in onze moderne werkplaats verzekeren de kortste doorlooptijd voor elke herstelling.

Geruststellende garantie

We werken met originele wisselstukken en volgens de specificaties van uw autoconstructeur. U behoudt dus uw fabrieksgarantie én uw verkeersveiligheid. Op elke herstelling krijgt u bovendien de Eurogarant-garantie van 2,5 jaar.

Betrouwbaar netwerk

Als lid van de Go Smart-groep, een keten van onafhankelijke schadeherstellers, werken we op nationaal niveau samen met leasingmaatschappijen en fleet-klanten.

Professionele uitrusting en continue bijscholing

Technologie staat niet stil. Bij Autoschade Waas vinden we het dan ook belangrijk om te investeren in een professionele, hedendaagse uitrusting en scholen ons dan ook vaak bij. Op die manier kunnen wij u steeds op de gepaste manier helpen.

Eigen depannagedienst

Heeft u een ongeval gehad? Autoschade Waas beschikt over een eigen depannagedienst die u dan ook 24 op 24 en 7 op 7 bijstaan. 

Vervangwagen

Als u uw wagen bij ons binnenbrengt, staan er goed onderhouden en propere vervangwagens ter uw beschikking. Zo hoeft u zelf geen vervangend vervoer te regelen en blijft u mobiel tijdens de reparatieduur.